Over Stichting Anne-Bo

Stichting Anne-Bo streeft naar kansengelijkheid voor meisjes die dromen hebben maar niet altijd de juiste weg weten, of geen netwerk hebben om deze dromen te verwezenlijken en hun doel te bereiken.

Speerpunten:

  • De mogelijkheid om te studeren
  • Ontwikkeling van jonge vrouwen
  • Gelijke kansen
  • Begeleiding naar werk, zelfstandigheid en zelfredzaamheid

Voor Anne-Bo!

Jammy for You doneert 10% van elke bestelling aan stichting Anne-Bo. Dat doen ze niet zomaar. Anne-Bo was een jonge vrouw die vaak bij Michael en Jay langskwam op de markt in Haarlem, samen met haar moeder en zusje. Ze kwam niet alleen voor een heerlijke, warme stroopwafel waar ze gek op was, maar ook voor een praatje en een dolletje. Altijd enthousiast, oprecht en puur. Het was dan ook enorm verdrietig toen Anne-Bo plotseling overleed.

Haar moeder besloot om een stichting op te zetten en zo in naam van Anne-Bo meiden te helpen die dromen hebben, maar niet altijd de mogelijkheden hebben om deze dromen te verwezenlijken. Daar wilden Michael en Jay natuurlijk graag aan bijdragen en dat doen ze met donaties via Jammy for You.

Help dromen verwezenlijken.

Stichting Anne-Bo richt zich op meisjes. Wij streven naar kansengelijkheid voor meisjes die dromen hebben maar niet altijd de weg weten, of geen netwerk hebben om deze doelen en dromen te verwezenlijken. Adolescenten tussen de 17 en 21 jaar.

Wil je meer weten over Stichting Anne-Bo? Neem dan een kijkje op hun website.