• Mooie momenten

    creëer je samen.

  • Mooie momenten

    creëer je samen.

  • Mooie momenten

    creëer je samen.

Lets bake

Een pakket vol met lekkere verse producten om samen een écht Jammy moment te creëren.

Easy High tea

Thee liefhebbers opgelet! Dit pakket zit vol met heerlijke biologische thee en nog veel meer.

Jammy event

Zaterdag 29 mei is er een Jammy event. Binnenkort meer!

11:00 – 17:00

Jammy box

Stel zelf een Jammy box samen met jouw favoriete producten. Ook leuk om als cadeau te geven.

Onze meest verkochte producten

De lekkerste op een rijtje!

Geen producten gevonden die aan uw selectie voldoen.

Onze producten

De producten van Jammy for You zijn altijd vers, ambachtelijk bereid en uiteraard ontzettend lekker. Kwaliteit staat boven alles.

Met de producten van Jammy for You creëer je in een handomdraai samen met een vriend, vriendin, collega of gewoon lekker alleen een echt Jammy moment.

Jay en Michael zijn altijd op zoek producten die echt zorgen voor het jammy gevoel. Je proeft het en krijgt gelijk een glimlach ervan op je gezicht en de gedachte dit wil ik delen! De recepten van de jammy producten komen bij allemaal echte ambachtelijke bakkers vandaan. Jay en Michael hebben nog steeds moeite om niet elke keer niet weer aan iedereen te vertellen hoe lekker alles is.

Daarnaast verkopen wij de lekkerste stroopwafel van Nederland. Dat zeggen wij niet alleen, maar iedereen die onze stroopwafel heeft geproefd. Onze stroopwafels worden bereid met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De stroopwafels komen uit de beste stroopwafelbakkerij van Nederland. Deze stroopwafelbakkerij is al sinds 1965 een begrip!