Laten we maar meteen eerlijk zijn: wij houden eten. En dan bedoelen we geen diners in sterrenrestaurants of bitterballen bij de borrel – hoewel we daar ook geen nee tegen zeggen. Nee, wij houden van eten dat de dagelijkse momenten een stuk leuker en lekkerder maakt. Een echt lekker koekje bij de koffie, zelfgebakken pannenkoeken als ontbijt, een stukje chocolade tussendoor.

We weten precies wat we lekker vinden en het mooie is: daar genieten onze vrienden en familie ook van. Zo ontstond bij ons het idee om al onze favoriete lekkernijen te verzamelen en met meer mensen te delen. Dat doen we al jarenlang op markten in Nederland en nu brengen we de lekkerste producten ook bij jou thuis!

Altijd vers en ambachtelijk

Bij al onze lekkernijen weet je: dit zijn de favorieten van Jay en Michael. En dat wil wat zeggen, want een favoriet ontstaat niet zomaar. Dan moet iets echt goed, lekker en vers zijn.

Een écht Jammy moment

Door de jarenlange ervaring op verschillende markten in Nederland. Kunnen we met zekerheid zeggen dat de stroopwafels en kokosbollen een groot succes zijn. Ze zijn in verschillende smaken verkrijgbaar en staan garant voor een echt Jammy moment.

Om een echt Jammy pakket te kunnen samenstellen, hebben we producten zoals stroopwafelcake, pannenkoekenmix en suikervrije chocolade met pindarotsjes, dadel en thee toegevoegd aan het assortiment.

Maak van elk moment een Jammy moment met onze stroop (geheim recept) en onze koekkruimels. De aankomende periode gaan we ons assortiment verder uitbreiden om zoveel mogelijk Jammy momenten te creëren.