Maak kennis met Jay!

Jay is een echte aanpakker met enorm veel energie en positiviteit. Hij gaat graag een nieuwe uitdaging aan en hij is op zijn best wanneer hij onder de mensen is.

Het is ook niet voor niets dat veel klanten graag een praatje met hem komen maken en daar wordt hij ook oprecht heel blij van.

De markt is iets waar Jay altijd nauw in contact mee zal staan. De laagdrempeligheid en het enthousiasme van de klanten zijn de dingen waar hij echt ontzettend blij van wordt.

Jay is erg ambitieus en stelt zich elk jaar een aantal doelen. Deze doelen helpen hem om zijn dromen te verwezenlijken en zichzelf verder te ontwikkelen. Jay heeft nog genoeg dromen. Hij zou graag nog mooie reizen willen maken, zich persoonlijk te ontwikkelen door cursussen te volgen, vloeiend Spaans te leren en in de toekomst het concept wat ze nu hebben bedacht, nog groter te maken. Last but not least! Jay heeft altijd trek en dat is niet gek voor iemand die zoveel energie heeft.

Maak kennis met Michael!

Michael is een echte ondernemer. Door zijn creativiteit en eigen visie over het leven is hij niet bang om aan de slag te gaan met nieuwe ideeën en kansen.

Concepten bedenken en uitvoeren is ook echt aan hem besteed. Hij maakt er altijd een succes van. Onder de mensen zijn en samenwerken om doelen te bereiken is iets waar Michael erg enthousiast van wordt. Maar zo af en toe vindt hij het ook heerlijk om zich even terug te trekken.

Michael heeft al veel van de wereld gezien, maar hij is nog lang niet klaar. In de toekomst wil hij met de vrouw van zijn dromen de wereld rondreizen op een zelfvoorzienende catamaran.